Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

La Gòtika

 

EXPOSICIÓ ACTUAL:

JAMÁS VI TANTA BELLEZA D'EDU FERNÁNDEZ

26/10/2020 fins 13/12/2020

 

 

VISITA VIRTUAL EXPOSICIÓ

 

 

LA GÒTIKA

Objectius

 

La Gòtika programa entre 5/6 exposicions anuals procurant abastar totes les disciplines artístiques contemporànies, sempre amb l’objectiu de la qualitat, l’actualitat i, també, del risc. Amb l’ull posat en les noves tendències i els nous llenguatges, el pes específic principal recau en artistes preferentment joves del nostre territori, amb trajectòries de projecció o ja consolidats. Al seu costat, cada any es programen alguns artistes de fora que representin un referent inqüestionable. Això situa, per comparació, els nostres creadors al lloc concret que els pertoca.

 

Línies d’actuació

 

Exposicions de producció pròpia, organitzades per la Secció. Són exposicions en què s’exhibeix material interessant o bé es demana la participació de diversos artistes sobre una temàtica concreta.

 

Exposicions comissariades, aquelles que es treballen conjuntament amb l’artista. Són el gruix de la programació i fan la doble funció de mostrar el treball de l’artista i fer que aquest entengui les dinàmiques que es trobarà en aquest món de l’art contemporani.

 

Exposicions itinerants. Com a part de la funció didàctica i de difusió, les exposicions s’ofereixen als ajuntaments de la demarcació i als consells comarcals,

 

Col·laboració amb d’altres institucions. Són projectes que es coorganitzen amb institucions artístiques diverses.

 

 

La durada de les exposicions serà entre 1 i 2 mesos.

 

De cada exposició s’edita un catàleg bilingüe (català/anglès), amb el corresponent ISBN.

 


Responsable de La Gòtika:
Sr. Anselm Ros Perdrix 
973 26 17 99
aros2@diputaciolleida.cat