Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

L’IEI acull la presentació del llibre de Francesc Latorre sobre la cara oculta de la Fórmula 1

El periodista lleidatà de TV3 proposa un recorregut pels escenaris del Mundial ple d’anècdotes i vivències i que va adreçat tant als aficionats al món del motor com als que no en són. Pere Escobar i Vicenç Aguilera han escrit, respectivament, el pròleg i l’epíleg de l’obra.

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha acollit avui la presentació del llibre ‘Cop de teatre!, del periodista aitonenc Francesc Latorre, una obra que, com diu el seu subtítol, revela ‘Els secrets d’onze anys explicant la Fórmula 1 a TV3’. La presentació ha anat a càrrec de Jordi Latorre, vicepresident quart de la Diputació de Lleida, i també hi han assistit el periodista Jordi Guardiola i l’editor Jaume Graus.

‘Cop de teatre!’ proposa un recorregut pels escenaris del Mundial de Fórmula 1 sense parlar “ni de curses ni de guanyadors, sinó d’anècdotes i vivències”, tal com ha explicat Francesc Latorre, que diu que el resultat de tot plegat és un llibre que permet descobrir l’altra cara de la Fórmula 1. Un llibre, ha remarcat Jordi Latorre, que “no va adreçat només als aficionats al motor”, sinó al públic en general, ja que està concebut gairebé com un llibre de viatges que expliquen aquests onze anys seguint el gran circ de la Fórmula 1 per tot el món, en què ha gaudit de 200 Grans Premis i de tot el que els envolta. ‘Cop de teatre!’ compta amb un pròleg del periodista Pere Escobar i un epíleg de Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya i que durant anys va compartir amb Latorre les retransmissions de Fórmula 1.

Francesc Latorre és llicenciat en Periodisme i treballa a Televisió de Catalunya, on es va especialitzar en esports de motor, formant part de l’equip de retransmissions del Mundial de Fórmula 1 juntament amb noms com ara Santi Faro, Laia Ferrer, Francesc Rosés i Albert Fàbrega. També ha estat enviat especial al Dakar. Amb anterioritat, havia treballat al departament d’Informatius de TV3, a Segre Ràdio (retransmetent els partits de la UE Lleida) i a la Cadena Ser (col·laborant a Carrusel Deportivo).