Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Presentació del nou portal web de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

Presentació del nou portal web IEI

La vicepresidenta de la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI); Rosa Pujol, i el director de l’IEI, Josep Maria Solé i Sabaté, han presentat aquest dijous en roda de premsa el nou portal web de l’IEI que entra en funcionament. La presentació s’ha celebrat a l’Aula Magna de l’IEI.

La vicepresidenta de l’IEI, ha destacat, durant la seva intervenció, que es vol fer un web 3.0, que estigui adaptat a les necessitats del segle XXI, fer-lo més atractiu, dinàmic i interactiu, incrementar el nombre de visites, fidelitzar els visitants, obrir-lo a la internacionalització, i en definitiva, que permeti ampliar el coneixement que es té del territori i del patrimoni de les comarques de Lleida.

Per això, ha destacat que la nova versió del web és més àgil i facilita la seva navegació, ja que fins ara el web es regia per components molt rígids i menys atractius. També ha explicat que s’ha iniciat un apropament a les xarxes socials. Una de les eines més usades per la ciutadania, en l’actualitat, s’incorpora de forma dinàmica en aquest nou web; i que, en quant a l’accessibilitat, aquesta ha d’estar pensada per a tots aquells sectors de la societat que tenen dificultat d’accés, que no en saben o que tenen discapacitats.

Lleida, 16 de maig de 2013