Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

La Coral Shalom comparteix els seus ‘Somnis i ideals’ al Pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

La secció d’adults de la formació ha presentat un repertori format de música coral catalana, contemporània, cantautors i musicals de Broadway

La Coral Shalom ha ofert aquest dimecres al Pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs el concert ‘Somnis i ideals’.

La secció d’adults d’aquesta formació coral lleidatana ha presentat davant l’auditori un repertori format per peces de la música coral catalana, contemporània, cantautors i musicals de Broadway, tot plegat sota la direcció de Robert Faltus.

Així, el programa del concert s’ha articulat en quatre parts sota el lema comú de la música inspirada en els somnis o els ideals. La primera part del programa ha estat dedicada a tres compositors emblemàtics catalans, representants de tres èpoques de la música clàssica (el renaixement, el classicisme i el romanticisme).

Aquesta part ha evolucionat cap a una segona, dedicada a tres compositors universals, mostrant tres aproximacions diferents a la música coral contemporània. A la tercera part, el públic ha pogut escoltar sis cançons emblemàtiques de la nostra societat, obra de tres cantautors catalans. La part final ha fet somniar a l’auditori amb una selecció de números de musicals de Broadway.

D’aquesta manera, els espectadors han pogut gaudir de creacions més clàssiques, com ara ‘L’emigrant’ d’Amadeu Vives o el ‘Salve Regina’ d’Enric Morera, a la vora de peces més actuals de cantautors com Raimon (‘Al vent’ i ‘Cançó de les mans’), Joan Manuel Serrat (‘Cantares’ i ‘Pare’) o Lluís Llach (‘L’Estaca’ i ‘La gallineta’), i de peces extretes de musicals com ‘El màgic d’Oz’, ‘West Side Story’, ‘A Little Night Music’ i ‘Mamma Mia’.