Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Jornada sobre ‘La descoberta del patrimoni del Segrià’ el dissabte 25 a l’Aula Magna de l’IEI

Durant la sessió es donarà a conèixer el projecte Descobrim el Segrià, una iniciativa pionera que vol potenciar el valor educatiu del patrimoni

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs acollirà, el dissabte 25 de gener, una jornada sobre “La descoberta del patrimoni Segrià” en la qual es posarà en valor la importància que té el nostre patrimoni, en la seva accepció més ampla, en l’ensenyament a tots els nivells, des de l’educació infantil fins a la formació d’adults.

Aquesta jornada, que es desenvoluparà de 9.30 a 14.00 hores, culmina una primera fase de relació entre el Centre d’Estudis Comarcals del Segrià (CECS), el Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Servei Educatiu del Segrià i l’IEI. L’objectiu és donar a conèixer, davant tots els agents interessats tant en l’educació com en el patrimoni, el projecte Descobrim el Segrià, una vinculació que fins ara no s’havia desenvolupat entre Centres d’Estudis i Serveis Educatius i que els organitzadors creuen que pot ser pionera i plenament exportable a altres comarques del nostre territori.

Després de la presentació d’aquest projecte, es durà terme una taula rodona sobre la importància del patrimoni segrianenc, que servirà per avaluar la situació actual respecte al treball del patrimoni des de diferents sectors (escola, associacions culturals, museus,...). La jornada es clourà amb una conferència de la professora Clara López, que parlarà sobre “Turisme, patrimoni i Educació”.

Animem a totes aquelles persones interessades tant  en el tema del patrimoni com en el de l’educació, a inscriure-us i participar-hi.

Podeu consultar el programa de la jornada en aquest enllaç: https://bit.ly/2QYqoMx.