Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Albert Royo protagonitza la quarta entrega del cicle de conferències ‘Veus del present, veus del passat’ de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

‘Cultura de masses i modernització de la premsa. El cas d’El País’ de Lleida’ ha estat l’eix de la xarrada

‘Cultura de masses i modernització de la premsa. El cas d’El País’ de Lleida’ ha estat el títol de la quarta de les sis sessions que formen el cicle de conferències ‘Veus del passat, veus del present’, que se celebra a l’Institut d’Estudis Ilerdencs. La xarrada, presentada per Jorge Nieto, ha anat a càrrec d’Albert Royo.

El cicle ‘Veus del passat, veus del present’ s’emmarca dins el Seminari Permanent d’Història de l’IEI 2020, que des del 4 de febrer i fins al 24 de març ofereix un seguit de xarrades al voltant de temes del passat que ens poden ajudar a entendre el present, tot plegat sota l’organització de la Secció de Geografia i Història de l’IEI. Les dos darreres jornades del cicle arribaran el 17 de març, amb ‘El combat per les hegemonies. Del catalanisme catòlic al pujolisme’, a càrrec de Mariona Lladonosa; i el 24 de març, amb ‘De la desfeta a la normalització. El projecte de vida de Josep Benet’, a càrrec de Jordi Amat.