Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Presentació de ‘Treball en xarxa per a una educació personalitzada’, amb Mònica Terribas, Raül Manzano i Jaume Cela L’obra és una eina que pretén oferir més elements a la comunitat educativa, posant el valor el treball en xarxa en aquesta acció educ

La vicepresidenta de la Diputació de Lleida i de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Rosa Pujol,  ha presidit avui la presentació de la publicació digital ‘Treball en xarxa per a una educació personalitzada’. La presentació ha anat a càrrec de la periodista Mònica Terribas, del coordinador de l’obra, Raül Manzano i de Jaume Cela, mestre jubilat, ex director i membre del Consell Escolar de Catalunya.

En la seva intervenció, Rosa Pujol ha destacat que aquesta publicació digital és fruit d’un projecte en el qual s’ha treballat en els dos darrers anys dins la Secció de Sociologia i Educació de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, un projecte “de reflexió sobre el camí que ha d’emprendre el món educatiu en aquesta societat que canvia tan ràpidament” i que ha de tenir molt en compte “la tecnologia com a eina imprescindible al servei de la pedagogia”. Per tot plegat, ha expressat la voluntat que “aquestes pàgines en format digital siguin compartides per tota la comunitat educativa i per tothom que tingui interès en aquesta nova pedagogia que vol personalitzar l’educació”.

L’obra pretén posar en valor, doncs, el treball en xarxa en l’acció educativa, reflexionant al voltant de la realitat social i educativa per tal de millorar-la i situant aquest treball en xarxa com un dels aspectes clau de l'educació personalitzada. És per aquest motiu que s’ha prestat una especial atenció als infants i joves per tal d’aprofitar la seva visió sobre el procés d'aprenentatge, i així oferir més elements a la comunitat educativa i la resta d'agents educatius del territori.