Facebook Twitter Instagram Google + YouTube flickr 

Seu electronica

L’Intèrpret i el cicle ‘75 anys, 75 mirades al territori’, protagonistes d’un altre cap de setmana d’activitat a l’IEI Bellaguarda i Sidamon seran els destins dels actes que miren d’acostar al territori el 75è aniversari de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

El 75è aniversari de l’Institut d’Estudis Ilerdencs té pel davant un nou cap de setmana ple d’activitats, amb especial protagonisme per al cicle ‘75 anys, 75 mirades al territori’, i més concretament amb un dels cicles que l’integren, la quarta edició del ‘Mènsula’, que engloba espectacles de petit format.

Començant pel dissabte 10, l’Aula Magna de l’IEI serà l’escenari, a partir de les 6 de la tarda, del 7è Concert Simfònic de l’Escola de Música L’Intèrpret, en el marc de la celebració de la setena edició de Simfònic, una jornada en la que diferents formacions ofereixen un centenar de concerts simultanis.

Encara dissabte, però a les 8 del vespre, el cicle Mènsula d’espectacles de petit format es desplaçarà a Bellaguarda. Serà a la Sala Polivalent, on la companyia de comèdies Crisi Perpètua actuarà amb l’espectacle Escamot Matrix.

Passant ja al diumenge 11, a les 8 de la tarda, Mènsula i ‘75 anys, 75 mirades al territori’ viatjaran a la Sala de Ball de Sidamon gràcies a la companyia de teatre Les Mus, que representarà l’espectacle Crisi Existencial.

A Escamot Matrix, quatre dones, ateses les circumstàncies i l’actual situació de la política catalana, espanyola i europea en general, decideixen passar a l’acció i formar un grup terrorista. Seguint l’estil de Dario Fo, les quatre dones debatran sobre com mostrar la seva desaprovació amb el funcionament de la societat actual, tot i que formar un grup terrorista no serà tant fàcil com sembla.

Pel que fa a Les Mus, es tracta d’una companyia creada per dos actrius, Júlia Cruz i la Tània Lòpez-Alberca, formades en els Estudis d'Art Dramàtic a l'Aula Municipal de Teatre de Lleida que tenen entre mans un projecte de creació en el qual compten amb la dramatúrgia de Gabriel Solans i la direcció d’Ares Piqué.