Facebook Twitter Instagram Google + YouTube flickr 

Seu electronica

Inauguració de l’exposició del XII Premi de Belles Arts Sant Jordi dels Països Catalans d’art tridimensional

La Sala Montsuar de l’IEI ha acollit aquest dimecres l’apertura de l’exposició del XII Premi de Belles Arts Sant Jordi dels Països Catalans d’art tridimensional. L’acte ha comptat amb la participació de la directora de l’IEI, Montserrat Macià, el secretari de la Fundació Perelló, Jaume Vilella; i l’alcalde de Bellpuig i president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch. 

El Premi Belles Arts Sant Jordi dels Països Catalans està convocat per la Fundació Perelló i compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Bellpuig i Torrefarrera i el Consell Comarcal de l’Urgell. La Diputació de Lleida, a través de la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), patrocina aquests premis que alterna l’art tridimensional i l’art pictòric.

L’objectiu del certamen és contribuir a la promoció i difusió de l’art a través del suport als treballs dels artistes en les especialitats d’art tridimensional i pintura. Les obres presentades formen part del catàleg i de les exposicions que s’organitzaren a Bellpuig, Torrefarrera i Lleida.

El premi Belles Arts Sant Jordi es convoca anualment però de forma alternativa en les modalitats de pintura i d’art tridimensional. Per ambdues modalitats es lliura un primer premi de 6.000 euros i una escultura de bronze feta pel propi artista Jaume Perelló.