Facebook Twitter Instagram Google + YouTube flickr 

Seu electronica

Improvisto’s il·luminarà la segona jornada del festival Trencant el silenci a la Vall del Corb amb el seu espectacle ‘Fingerligth’

L’espectacle es representarà dissabte a la nit davant la portalada barroca de l’església de Sant Martí de Maldà i forma part del cicle ‘75 anys, 75 mirades al territori’, que acosta a les comarques els 75è aniversari de l’IEI.

La segona edició del festival Trencant el silenci a la Vall del Corb viurà aquest dissabte, 15 de juliol, la seva segona jornada amb l’espectacle Fingerligth, que oferirà la companyia de circ Improvisto’s Krusty Show. Enguany, aquest festival s’emmarca dins el cicle 75 anys, 75 mirades al territori, que té com a objectiu acostar a totes les comarques lleidatanes el 75è aniversari de la fundació de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

L’espectacle es representarà a partir de les 10 del vespre davant la portalada barroca de l'església de Sant Martí de Maldà. Prèviament, les 9, es farà una visita guiada pel poble. Improvisto’s oferirà un espectacle familiar amb malabars de llum pròpia i foc, un espectacle en què, en un món de foscor, uns divertits personatges faran una troballa d’allò més interessant: descobreixen la llum. Si aquest món sense llum ja era distret,  doncs ara amb aquest descobriment serà trepidant, ja que els protagonistes li trauran el màxim de suc a la seva nova joguina, donant pas a un món poètic, visual  i imaginatiu on tot és possible, fins i tot convertir la llum en foc. Tot plegat fruit de la imaginació d’Improvisto’s Krusty Show, una companyia de circ-teatre creada al 1999.

El II Trencant silenci a la Vall del Corb-Música, Circ i Patrimoni en viu 2017 es va inaugurar dissabte passat a Nalec amb un altre espectacle de circ, El circ Filixic, a càrrec de la mateixa companyia, en aquell cas amb els pallassos com a protagonistes. Les actuacions continuaran dissabte 29 de juliol a Guimerà en una jornada que incloura una visita al Museu de Guimerà i al convent de Santa Maria de Vallsanta, on es podrà veure l’espectacle Acrobàcies sonores, a càrrec d’Improvisto’s Krusty Show i Berta Puigdemasa.