Facebook Twitter Instagram Google + YouTube flickr 

Seu electronica

Exposició d’instagramers al Pati de l’IEI sota el títol ‘Les Garrigues en flor’

Amb el hashtag #lesgarriguesenflor, el Consell Comarcal de les Garrigues i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida van organitzar el passat mes de maig un concurs fotogràfic per descobrir la bellesa dels carrers dels pobles de les Garrigues i augmentar l’autoestima dels veïns dels municipis que ara veu la llum a l’exposició que restarà oberta al Pati de l’IEI fins el 27 d’agost. Es tractava de fotografiar les viles i carrers dels pobles d eles Garrigues guarnits amb flors. L’acte d’inauguració de l’exposició ha comptat amb l’assistència del president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas.

La iniciativa va néixer arrel de la implicació dels veïns i veïnes dels 15 pobles que es van adherir a la iniciativa guarnint establiments, balcons, carrers, façanes i entrades amb flors i plantes naturals.

Aquesta acció es complementa amb les que ja han promocionat amb anterioritat les dos institucions, com la que es va fer el passat més d’agost de 2016, amb l’exposició Pobles, pedres i indrets de les Garrigues, publicades a través de Facebook, Twitter i Instagram de Turisme de les Garrigues, i que també van ser exposades al Pati de l’IEI.