Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Els orígens de l’IEI i la relació amb el Consejo Superior de Investigacions Científicas, a reflexió en una conferència a l’IEI L’Aula Magna de l’IEI ha acollit aquest dimarts la conferència Ciència, cultura i política en els orígens del CSIC, a càrrec del

L’Aula Magna de l’IEI ha acollit aquest dimarts la conferència Ciència, cultura i política en els orígens del CSIC, a càrrec del professor d'Història de la Ciència a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Xavier Roqué. L’acte ha comptat amb l’assistència de la directora de l’IEI, Montserrat Macià.

La conferencia ha servit per situar el CSIC com a acompanyant de la institució lleidatana en la idea de convertir-se en un centre promotor i impulsor de la investigació i de l'estudi, tant des de l’àmbit divulgatiu, com acadèmic i investigador.

Per això, la presència del CSIC va ser determinant per tal que l’IEI comencés a donar les primeres passes i acabés convertint-se en el que és hores d’ara: un dels principals centre de referència de la cultura a les comarques de Lleida.