Facebook Twitter Instagram Google + YouTube flickr 

Seu electronica

El circ inaugura el ‘Cicle d’activitats en viu’ del 75è aniversari de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

El Pati de l’IEI ha acollit la representació d’Hipnòtik de la companyia Improvisto’s, i el cicle seguirà dimarts vivent amb el jazz de Xavier Monge Quartet & Viktorija Pilatovic i el dia 20 amb Xavier Baró.

La companyia de circ Impovisto’s ha estat l’encarregada d’inaugurar, aquest dimarts al vespre, el Cicle d’activitats en viu, un seguit d’actes programats per l’Institut d’Estudis Ilerdencs i que inclou propostes ben diverses, com ara el circ, la música o el jazz. Improvisto’s ha ofert el seu espectacle Hipnòtik en un escenari emblemàtic com és el Pati de l’IEI.

Aquest Cicle d’activitats en viu donarà cos a una oferta musico-artística completa al territori, de manera que s’afegirà a les nombroses propostes que hi ha per les comarques de Lleida, com també s’integrarà dins els actes de celebració del 75è aniversari de la fundació de l’IEI. Altres activitats previstes en breu són, dimarts vinent, dia 11, Jazz a l’IEI, amb Xavier Monge Quartet & Viktorija Pilatovic, amb Ignasi González (contrabaix), Roger Gutiérrez (bateria), Jaume Sanchis (saxo tenor), Xavier Monge (piano) i Viktorija Pilatovic (veu), mentre que pel dia 20 s’ha programat Xavier Baró a l’IEI, on el cantautor lleidatà presentarà I una fada ho trasmuda, amb Xavier Baró a la veu i a les guitarres elèctrica i acústica, i amb Hèctor Beberide a l’acordió i mandolina.

Tornant a Improvisto’s, en poc més d’una hora aquesta companyia de circ ha captivat l’auditori amb el seu espectacle Hipnòtik, que fa ben poc ja es va poder veure al festival Circ Picat d’Alpicat. Es tracta d’una obra amb format de cabaret de circ on el públic pot gaudir de diferents disciplines.

El fil conductor és un enigmàtic personatge que és una barreja de clown, mag, presentador, o res d’ això, o tot a la vegada. La seva missió és lligar números de circ clàssics i contemporanis, a peu de terra o en alçada, acrobàcies i malabarismes. Tot plegat per transportar l’espectador a l’univers d’Hipnòtik, un espai on es fusionen tradició i modernitat, realitat i fantasia, perill i confort.

La companyia de circ Improvisto’s ha creat l’espectacle en base a l’experiència adquirida durant més de 17 anys de recorregut escènic, una trajectòria que els hi atorgat una maduresa artística suficient com per dur a terme un projecte de gran format en què hi col·laboren companyies com ara Pessic de circ, Praxis, Maria Grau, Baluska, Mag Bala, etc.