Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

El 1r Congrés Internacional sobre educació de l’IEI abaixa el teló després de tres dies d’activitat

La doctora Marina Subirats ha ofert la conferència de cloenda d’un congrés que ha presentant xarrades, taules rodones, 12 pòsters i 35 comunicacions, i que ha estat concebut com un espai d’interacció, de trobada i diàleg reflexiu i científic entre els professionals del sector.

El 1r Congrés Internacional ‘Valors en una societat canviant: educar en xarxa’ ha abaixat avui el teló a l’Institut d’Estudis Ilerdencs després de tres jornades d’intensa activitat. Aquest congrés era un dels actes centrals del 75è aniversari de la fundació de l’IEI, que se celebra des del passat mes de març.

La conferència de cloenda ha anat a càrrec de la doctora Marina Subirats, de la Universitat Autònoma de Barcelona, que ha tractat sobre el tema Educar en xarxa, les TIC: valors en una societat canviant, una xerrada que ha estat presentada i moderada per Paquita Sanvicén-Torné, de la Universitat de Lleida i Secció de Sociologia i Educació, IEI). Després de la conferència, s’ha celebrat l’acte de cloenda del congrés, a càrrec del Comitè Científic i Organitzador.

La darrera jornada del congrés també ha inclòs la presentació del número 1 de la revista digital  ‘Educació i Valors. La personalització de l’aprenentatge’, a càrrec de l’equip coordinador, format per Raül Manzano, Ernest Caufapé, Joan Tahull i Àngels Morera, membres Secció de Sociologia i Educació IEI. També s’ha ofert la xarrada “La personalització de l’educació”, amb el doctor César Coll, de la Universitat de Barcelona, presentada per Raül Manzano (Centre de Recursos Pedagògics del Segrià i Secció de Sociologia i Educació, IEI).

El 1r Congrés Internacional ‘Valors en una societat canviant: educar en xarxa’ s’ha celebrat des del passat dijous i s’ha articulat en diferents taules rodones, s’han presentat 35 comunicacions, 12 pósters i conferències. La conferència inaugural va anar a càrrec del doctor Ramon Flecha, de la Universitat de Barcelona, que va parlar de ‘Valors en una societat canviant: els reptes de la participació i l’autoritat en la societat de la informació’ en una conferència que va ser presentada pel doctor Fidel Molina (Universitat de Lleida i Secció de Sociologia i Educació, IEI).

Celebrat en el marc del 75è aniversari de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, el Congrés ha estat concebut com un espai d’interacció, de trobada i diàleg reflexiu i científic entre els professionals que treballen en educació, en sentit ampli a les terres de Lleida, a Catalunya, a la resta de l’Estat Espanyol i arreu del món.